2223023123 6936663571, 6988631027 2ο Χλμ. Αλιβερίου-Κύμης gogogr250@gmail.com

 

 
Μποτης Κωνσταντίνος Νικόλαος
Βουλκανιζατέρ - Εμπόριο & Επισκευή Ελαστικών & Ζαντών Αλιβέρι Εύβοιας
 

 
Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας.

Η εταιρεία μας Μποτης Κωνσταντίνος Νικόλαος, βρίσκεται στο Αλιβέρι της Εύβοιας και δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου και επισκευής ελαστικών και ζαντών με εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλη εμπειρία σε επισκευές ελαστικών πάνω σε ΙΧ και σε μεγαλύτερα οχήματα, όπως φορτηγά, μηχανήματα έργων, επιβατικά οχήματα, γεωργικά μηχανήματα κ.α..

Το βουλκανιζατερ μας πέρα από το εμπόριο και επισκευή ελαστικών και ζαντών, παρέχει και 24ωρη εξυπηρέτηση επισκευής ελαστικών στον δρόμο για οτιδήποτε όχημα διαθέτετε. Εμπορευόμαστε με τα καλύτερα επώνυμα ελαστικά για κάθε γούστο.

 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
στο τηλέφωνο 2223023123 για να ενημερωθείτε για τιμές και τρέχουσες προσφορές σε ελαστικά YOKOHAMA, ελαστικά SAVA, ελαστικά MICHELIN, ελαστικά GOOD YEAR, ελαστικά DUNLOP, ελαστικά BRIDGESTON, ελαστικά για τρακτέρ, ελαστικά για αγροτικά μηχανήματα κ.α.
 

 

 
 
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΖΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΖΑΝΤΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΖΑΝΤΩΝ

Για στραβές, σπασμένες ή φθαρμένες ζάντες το βουλκανιζατέρ μας ειδικεύεται στην επιδιόρθωση και αντικατάστασή τους.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Για σκισμένα, τρύπια ή φθαρμένα ελαστικά το βουλκανιζατέρ μας ειδικεύεται στην επιδιόρθωση και αντικατάστασή τους.

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ SERVICE ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ SERVICE ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ερχόμαστε στο χώρο όπου βρίσκεται το όχημά σας οποιαδήποτε ώρα και στιγμή διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την αλλαγή του ελαστικού σας